ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΓΙΡΙ !!!

afisa glenti mpeyiri mailφίλοι και φίλες,

Το Σάββατο 31 του Γενάρη αποχαιρετούμε το ατίθασο άλογο του συνεταιρισμού μας έτσι όπως όπως το υποδεχθήκαμε: με γιορτή !

Από τις 14:00 θα είμαστε όλοι εκεί με μουσικές , ψησίματα , τραγούδια , χορούς και μαντηλάκι καλαματιανό…

Το μπεγίρι μας όπλισε με εικόνες, δυνατότητες, δοκιμασίες, μας απογείωσε, μας προσγείωσε , μας έφερε στα όριά μας και στο τέλος μας πείσμωσε.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής- εκτός από το σύνηθες κομμάτι -θα υπάρχουν δράσεις που την πλαισιώνουν: ένα ντοκυμαντέρ που γυρίζεται, το κείμενο με το οποίο μοιραζόμαστε μαζί σας τους λόγους και πιθανόν μια ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής!

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο λογαριασμός στο fb του μπεγιριού θα διατηρηθεί για έναν ακόμη μήνα. Από κει και έπειτα σας καλούμε να γίνουμε φίλοι στον νέο λογαριασμό που έχει το όνομα του συνεταιρισμού μας ” το κιβώτιο” και θα τον βρείτε στο παρακάτω λινκ:https://www.facebook.com/pages/Το-Κιβώτιο-Συνεταιρισμός-Κολεκτίβα-Εργασίας/1524965814453636?fref=ts

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που αυτές τις δύσκολες μέρες στηρίξατε την προσπάθεια να κλείσουμε ομαλά το μπακάλικο. κάποια προϊόντα θα υπάρχουν ακόμα στο γλέντι!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *