ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ( Αθήνα)

ta kalitera paidiaΣήμερα, Κυριακή 8 Μαρτίου από τις 20:00 στο συνεργατικό καφενείο “το Παγκάκι” βραδιά οικονομικής ενίσχυσης για το συνεταιρισμό μας με τους Τριο Μπεργκέτι!

Από τη Θεσ/νίκη, στο Ρέθυμνο πίσω στη Θεσ/νίκη και τώρα στην Αθήνα η αλληλεγγύη συνεχίζει με σίγουρα βήματα το ταξίδι και μας χαρίζει ελπίδα και χαμόγελα.

Η έμπρακτη υποστήριξη από το Παγκάκι αποκτά βαρύνουσα σημασία για τους εργαζόμενους στο Κιβώτιο και αυτό γιατί το παγκάκι είναι ορόσημο στο χώρο των συνεργατικών εγχειρημάτων. Δεν είναι το μόνο το πρώτο συνεργατικό εγχείρημα στην επικράτεια- στο χώρο του επισιτισμού -που τόλμησε αλλά και η μήτρα των πολιτικών, οργανωτικών εξελίξεων γύρω από τον αγώνα για εργασία χωρίς αφεντικά.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες ή τοτέμ παρά μόνο ένας δρόμος ανεξιχνίαστος και δύσκολος τον οποίο ιχνηλατούμε μαζί, καθημερινά με δουλειά μυρμηγκιού. Στο δικό μας λοξοπάτημα από το μονοπάτι. με το κλείσιμο του Μπεγιριού , βρέθηκε άλλο ένα χέρι να μας σηκώσει. Στα χέρια της αλληλεγγύης
και μόνο είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε τον δικό μας αγώνα στην πόλη του Ρεθύμνου έχοντας στο πλάι πραγματικούς συντρόφους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το συνεργατικό καφενείο “το Παγκάκι”, τους Τρίο Μπεργκέτι και όλους όσοι θα είστε απόψε εκεί για να μας στηρίξετε!

Η αλληλεγγύη – το όπλο μας!

εργαζόμενοι/εργαζόμενες στο συνεταιρισμό “το Κιβώτιο”

https://www.youtube.com/watch?v=o3ZwvOTnts8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *