Ημερολόγια για τους αγώνες που θα ρθουν (όχι από μόνοι τους)

Μπορείτε να τα βρείτε στο Χαλικούτι . Τα έσοδα διατίθενται για την ενίσχυση του EZLΝ , του Σωματείου Δειωρθοτόνν, Επιμελητών, Μεταφραστών και της ΕΣΕ αντίστοιχα. Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων δεν έχουμε καμία απολύτως λύση…

και μιας και συχνά- πυκνά διαβάζουμε συγκεκριμένους φιλήσυχους αρθρογράφους του εγχώριου τύπου να εξανίστανται μπρος στη θέα βέβηλων πολιτικών ή μη παρεμβάσεων στο δημόσιο χώρο απειλώντας πως στο κάτω κάτω πρόκειται για “κολάσιμο πράξη” να τους υπενθυμίσουμε λίγα από τα λόγια που συναντάει κανείς στο ζαπατίστικο ημέρολόγιο. Λέει λοιπόν ο Ντουρίτο….

‘η εξέγερση δεν έχει καμιά όρεξη να σκύψει και να δει τι υπάρχει από την άλλη μεριά του τοίχου, ούτε και να περάσει από την μια μεριά στην άλλη θέλει, «εκείνο που θέλει» -λέει ο Ντουρίτο- «είναι να αδυνατίσει τον τοίχο έτσι που να καταρρεύσει, και, έτσι, να μην υπάρχει ούτε μία ούτε άλλη μεριά, ούτε πάνω ούτε κάτω. Και μιας και μιλάμε για τοίχους, ένας τοίχος χωρίς γκράφιτι είναι σαν ένας κόσμος χωρίς εξεγερμένους, δεν αξίζει δηλαδή τον κόπο»

This entry was posted in νέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *